Az Apollo a Pit bike-ok terén szerzett 15 éves tapasztalatát felhasználva megalkotta a EVO Racing elektromos motort, amelyet kifejezetten gyerekek számára terveztek. Ez az elektromos gyerekmotor a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazza, hogy biztonságos és szórakoztató bevezetést nyújtson a motorozás világába a legkisebbek számára is.

RXF Evo Racing 16 elektromos gyerekmotor

Innovatív és gyerekbarát kivitel

Az EVO Racing ultrakönnyű, mindössze 24 kg-os súlya lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyedén kezeljék és manőverezzenek vele. Az alacsony súly különösen fontos a gyerekek számára, mert nem terheli túl őket, így már korán megtanulhatják az egyensúlyozás és a motorozás alapjait anélkül, hogy nehéz vagy bonyolult eszközt kellene irányítaniuk.

Szabadonfutó rendszer – a biztonságos tanulásért

Az EVO Racing egyik legfontosabb jellemzője a szabadonfutó rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek hagyományos futóbicikliként használják, mielőtt bekapcsolnák az elektromos rásegítést. Ez a funkció különösen hasznos a legkisebbek számára, mivel így saját tempójukban tanulhatják meg az egyensúlyozást, ami alapvető készség a motorozás megtanulásához. Ahogy a gyerekek fejlődnek, átléphetnek a következő szintre, amikor a motor már elektromos rásegítéssel is működik.

RXF Evo Racing 16 elektromos gyerekmotor

Kétsebességes elektromos rásegítés – fokozatos fejlődés

A motor kétsebességes elektromos rásegítést kínál, ami azt jelenti, hogy a gyerekek lassú, biztonságos üzemmódban (15 km/h) kezdhetik el a motorozást. Ez a sebesség ideális az önbizalom és az alapvető motorozási készségek fejlesztéséhez, mivel a gyerekek ekkor még a lábtartón pihentethetik a lábukat és gyakorolhatják az egyensúlyozást. Miután elsajátították a motor kezelését, a gyerekek átkapcsolhatnak a gyorsabb, 30 km/h-s sebességfokozatra, amely már sokkal izgalmasabb élményt nyújt, és lehetőséget biztosít a motorozási képességek további fejlesztésére.

Kiváló teljesítmény a lánchajtású motorral

Az EVO Racing megbízható teljesítményét a lánchajtású motor biztosítja, amely egyenletes és stabil működést garantál, bármilyen körülmények között. Ez a hajtásrendszer kifejezetten gyermekek számára tervezett futóbiciklikhez lett optimalizálva, biztosítva, hogy a motorozás minden helyzetben biztonságos és kiszámítható legyen.

Duál sport gumik az EVO Racingen– sokoldalú használat

Az EVO Racing duál sport gumik lehetővé teszik, hogy a motor mind városi, mind terepen való használatra alkalmas legyen. Ezek a gumik nagy tapadást biztosítanak bármilyen felületen, legyen szó aszfaltozott utakról vagy földes ösvényekről. Ezáltal a Sedna rendkívül sokoldalú, és bármilyen terepen használható, így a gyerekek bátran felfedezhetik a környezetüket.

RXF Evo Racing 16 elektromos gyerekmotor

Minőségi anyagok – könnyű és tartós felépítés

A gyártó kiváló minőségű alkatrészeket használt a motor tervezésekor. Az alumínium váz és alumínium kormány nemcsak a motor könnyedségét, hanem tartósságát is biztosítja. Az alumínium erős és ellenálló, miközben rendkívül könnyű, így a motor évekig bírja a gyerekek napi használatát. Az alumínium alkatrészeknek köszönhetően a motor könnyen manőverezhető, ami különösen fontos a fiatalabb gyerekek számára.

Hosszú akkumulátor élettartam és gyors töltés

A motorban található lítium-ion akkumulátor kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 1 óra 15 perc folyamatos motorozást is lehetővé téve egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy a gyerekek hosszabb ideig élvezhetik a motorozást megszakítás nélkül, miközben a töltési idő mindössze 2,5 óra, így a motor gyorsan újra használatra kész. Ez a funkció különösen előnyös, ha hosszabb kirándulásokra vagy rendszeres használatra van szükség.

Állítható felfüggesztés és hidraulikus fékek – maximális biztonság

A motor első és hátsó állítható felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a motor a gyerek súlyához igazodjon, így a lehető legjobb vezetési élményt nyújtja. Az állítható felfüggesztés mellett a Sedna hidraulikus tárcsafékekkel is fel van szerelve, elöl és hátul, amelyek kiváló fékerőt biztosítanak. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a gyerekek mindig kontroll alatt tartsák a motort, még nagyobb sebességnél is.

RXF Evo Racing 16 elektromos gyerekmotor
RXF Evo Racing 16 elektromos gyerekmotor

Állítható ülésmagasság – egyéni igényekre szabva

Az állítható ülésmagasság lehetővé teszi, hogy a motor a gyerekek növekedésével együtt változzon, biztosítva a kényelmes és ergonomikus üléspozíciót. Ez hosszú távon kényelmes és biztonságos motorozási élményt nyújt.

Összefoglalva

Az RXF EVO Racing elektromos egyensúlyozó motor tökéletes választás a gyerekek számára, akik biztonságosan és szórakoztató módon szeretnének belekóstolni a motorozás világába.